Sunday, January 9, 2011

Kas ir sirds apgraizīšana?

Vienreiz biju dievkalpojumā, kas ilga 5 stundas. 2,5h dievkalpojuma bija oficiālā daļa un pēc tam - aizlūgšanas.
Vienā brīdī, uz beigām, manīju, ka tie, kas aizlūdza par cilvēku dzīves situācijām, dziedināšanu, par jaunajiem kristiešiem, par Dieva spēku un par daudzām brīnišķiģām lietām, tuvojās vīrietim, kurš bija iemaldījies baznīcā no ielas - bija atradies karā, šāvis cilvēkus, sirgst ar galvu, ir palicis viens, sācis dzert, apzagts, bez dzīvokļa un bez iespējas pat nomazgāties un paēst. Atbilde bija viena - jāaizlūdz, lai pieņem Jēzu savā sirdī. Pēc Āmen un "Lai Dievs svētī", delegācija draudzīgi virzījās prom aizlūgt par citiem, citējot brīnišķigos Dieva apsolījumus, kas ir rakstīti Bībelē.
Interesanti.. Jēkabs raksta - Parādi man savu ticību bez darbiem, un es tev parādīšu ticību no saviem darbiem. (Jek 2:18 )
Kā rīkotos Tu?
Kā rīkotos Jēzus?
Esam dabūjuši "LIKUMUS" uz akmens plāksnēm un tagad zinām, kas ir grēks un kas ir vēl lielāks grēks, un kas ir greizs un kas ir taisns.

Kāds ir Kristus darbs Tavā dzīvē?
Vai ienākt sirdī un iedot rokās akmens plāksnes ar likumiem?
Vai ienākt akmeņainā sirdī un rakstīt Savus likumus Tavā sirdī?
Vai esi kādreiz piedzīvojis to, uz ko Dievs aicina - apgraiziet savas sirdis, ne savas miesas!?

Mēs, kas saucam sevi par kristiešiem, brīžiem sagraizām viens otru, jo ļaut Jēzum uzvesties kā dzīves Kungam un apgraizīt mūsu sirdis, mums būtu pārāk sāpīgi.

Jēzu, palīdzi mums negraizīt Tavus paša bērnus pa labi un pa kreisi. Bieži gribam pateikt, ka esam veselie un citi ir tie slimie, kurus vajag ārstēt un kurus Tu sodīsi. Tu esi teicis, ka slimajiem vajag ārstu, nevis veselajiem.
Kad sakām, ka esam veseli, tad atraidām Tavu palīdzību, atraidām Tavu žēlastību un apcietinām savas sirdis.

Jēzu, Tu esi Labais Gans, kas atdod dzīvību par savām avīm.
Palīdzi mums mācīties no Tevis un kļūt līdzīgākiem Tev.

No comments:

Post a Comment